Tel: (+373) 248 92 241, (+373) 69 113 889, (+373) 79 478 753

Odihna

Complexul de odihna "La Popas" este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala pe malul Nistrului si va ofera privelisti panoramice deosebite.

Situata pe malul Nistrului, in localitatea Molovata Nouă, departe de zgomotul oraselor aglomerate, Complexul de odihna "La PopaS" va pune la dispozitie cazare de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta.

Este un loc unde aveţi posibilitatea de a petrece momente de neuitat într-o ambianţă intimă şi relaxantă. Fie că sunteţi în călătorie de afaceri, în vacanţă sau doar în trecere, prin intermediul ospitalităţii şi serviciilor unui colectiv tânăr, tot ce veţi dori la plecarea de aici va fi să reveniţi.

Complexul dispune de condiţii ideale pentru odihna cu familia , copiii sau cu persoana draga.

Ziua puteti pescui in voie pe malul Nistrului, iar seara sa faceti un gratar sau sa va bucurati de bucatele pregatite de personalul hotelului.

Pentru odihna de vara a copiilor in tabara, avem camere cu toate facilităţile de 3-5 locuri. Adulţii (părinţi care vizitează copii in cadrul taberei) pot sa se cazeze atat in cabane , cat şi in camerele din blocurile centrale i cu toate facilităţile (duş, apa calda, WC, televizor, aer conditionat).

De asemenea dispunem de 100 locuri in cabane din lemn pe malul râului pentru 3-4 persoane.

Festivităţi şi banchete
Pensiunea „La Popas" dispune de o sala mare pentru organizarea festivităţilor pentru 240 persoane. Produse alimentare, utilizate pentru mese, in marea lor parte sunt produse pe loc (lapte, carne, legume) şi corespund standardelor ecologice.

Copyright (c) 2006-1011 La Popas. All Rights reserved.